joi, 9 iulie 2009

Afla cum este sa fi angajat la SC Delta Aurora SA

Buna ziua!


Eu sunt una dintre multele persoane angajate la societatea Cohotels,asta insemnand hotel Delta si hotel California,conduse de "domnul" Ciprian Constantinescu si doamna Olimpia Alupoaiei.
Sa incep cu interviul,unde asa numitii "domni" Constantinescu, Sile sau Andrei Tiganas iti promit multe,dupa cum urmeaza:
-masa pentru personal asigurata
- cazare gratuita asigurata
- conditii deosebite
Dragii mei,masa asigurata inseamna aproape zi de zi,fasole boabe,ciorba de fasole,fasole verde,mazare,si cate un carnat uleios si foarte prost la gust,cu piure din fulgi de cartofi.Cam asta ar fi masa oferita personalului,dar sa nu uit de ciorba cu, carnati,(da,ciorba cu carnati).Dupa aceasta ciorba cu, carnati jumatate din personal sa simtit rau 2 zile.
Cazarea gratuita consta intr-o camera cu patru paturi,plina de mucegai si un miros nedefenit de mine pana in ziua de astazi.Pe timpul verii aerul conditionat se opreste datorita consumului.
Spalatoria - trebuie sa o platesti,iar daca ii dai doar 5 roni,se uita la tine de spui ca i-ai dat cu ceva in cap,plus risti sa-ti dea hainele facute praf.
Tratamentul oferit de "domnul" Constantinescu - un om cu probleme psihice,un isteric,care nu cunoaste notiunea cuvantului respect vizavi de angajati sau vizavi de clienti.
Acum sa va povestesc ce vi se poate intampla,daca va angajati la aceasta societate.
In primul rand pentru ospatari,barmani,bucatari,etc, vi se va spune ca ve-ti fi platiti la sfarsitul sezonulu.De ce??Ca asa va vor putea 'arde' la bani cel mai bine.Te tin o luna,doua,trei,dupa care fac tot posibilul sa-ti gaseasca cine stie ce motiv de nemultumire, si sa te dea afara,fara ati mai da una de un leu,dupa ce ai muncit 4 luni,intr-un stres infernal.
Acest marlan numit Constantinescu,nu viseaza decat la a face bani pe carca unor oameni amarati,care intradevar muncesc.Un mitocan,care nu se gandeste ca are si el copii,si daca ar pati si ei asa ceva,oare cum ar reactiona???
Asa ca va sfatuiesc ca in momentul in care auziti de aceasta societate,sau de numele acestui nemernic,nu va apropriati.
Sa nu uit a mentiona sistemul de lucru,acesta fiind intr-o scurta descriere:o mare ameteala si o mare dar foarte mare dezorganizare.Va spun sincer lucrez de foarte multi ani in aceasta industrie,dar asa ceva nu am mai vazut.
Plus sa nu uit de barfa aferenta,care este un WOW!!!!Garantat te minunezi in fiecare zi despre ce auzi,atat despre tine cat si despre altii.
In sfarsit,astept si parerile voastre despre acesta societate si despre acest nemernic,imbogatit pe spinarea altora.

2 comentarii:

Anonim spunea...

foarte foarte rauuu

Anonim spunea...

cea mai urata experienta